diumenge, 5 de desembre del 2010

Luis Cèsar, contra les cordes...

El Nàstic no confirma la continuïtat de Luis Cèsar a la banqueta grana cara el proper partit de lliga.
La comissió esportiva ha estat reunida aquest diumenge per avaluar la mala dinàmica de l’equip i valorar la situació d’un equip que es el cuer de la 2ºA amb tant sols 12 punts i només amb dues victòries en 15 jornades.
El director esportiu del Nàstic, ha avaluat desprès d’aquesta reunió i del primer entrenament de la setmana la situació de l’equip i la seva preocupació per una situació gens còmode.
Josep Mª Nogués a la pregunta de si es podia confirmar que Luis Cèsar estaria a la banqueta de Los Carmenes diumenge vinent, no ha volgut confirmar-ho i ha deixat molt obert el futur del Gallec que sembla podria estar davant les seves darreres hores com entrenador grana.
El cap visible del projecte esportiu no ha donat terminis per prendre cap decisió i deix oberta qualsevol decisió.
Recordem que Luis Cèsar va tornar al Nàstic el tram final de la temporada passada i les xifres han acompanyat poc al Gallec ja que dels 30 partits que ha dirigit al Nàstic només n’ha guanyat 2.
Aquest diumenge des de la plantilla el seu càpita Mingo ha donat plenament suport a l’entrenador i assegura que els jugadors estan al 100% amb el tècnic. 
La plantilla ha entrenat aquest diumenge i gaudeix dilluns de jornada festiva. Els jugadors tornen als entrenaments dimarts al mati.