dilluns, 6 de desembre del 2010

L'adeu de Luis César


El Nàstic ha destituït aquest migdia Luis César Sampedro com a entrenador del primer equip grana




El Consell d'Administració ha pres avui mateix la decisió, que després li ha comunicat al propi Luis César. L'entrenador grana va dirigir dissabte el seu darrer partit a la banqueta del Nàstic, on va caure derrotat pel Villarreal B per un gol a dos.
El bagatge de Luis Cèsar en la seva segona etapa al club grana es més que dolent. 30 partits de lliga (15 de la passada temporada i 15 d’aquesta) amb 6 victòries, 9 empats, i 15 derrotes. 

Si no hi ha un canvi de rumb de darrera hora en les decisions del consell, tot apunta que Xavi Bartoló dirigirà l’entrenament de dimarts i es possible que fins i tot s’assegui a la banqueta de Los Carmenes diumenge en el partit davant el Granada.
El que si es te clar al consell es que el substitut de Luis Cèsar no serà cap tècnic de la casa i els noms que hi ha damunt la taula per substituir al Gallec, son els de Mendilibar, David Vidal, Amaral, Victor Esparrago, Eusebio i Tintin Marquez entre d´altres fins a un llistat de 10 en que Nogués ha contactat. El nou tècnic podrà comptar amb tres reforços en el mercat hivernal es tracta d’un davanter cedit de primera divisió (No es descarta la tornada de Victor Casadesus), un migcentre i un tercer jugador que podria venir cedit del Vila-real. 


Aquesta tarda a les 17.30h s'oferirà una compareixença pública a la sala de premsa del Nou Estadi, de la qual hi prendran part el president del consell, el senyor José María Fernández; el director esportiu, el senyor Josep Maria Nogués; i el propi Luis César.