dilluns, 7 de juny del 2010

Toledo...

Toledo? de conya!, ha sigut per mi, de moment la millor sortida que he fet amb la Colla, per l'ambient, la gent, etc, etc.

Vam sortir de Sant Pere i Sant Pau un Dissabte a les 2 de la matinada, molta gent venia equipada amb el pijama, però jo no podia ja que venia dels Premis ONES MEDITERRANEA 2010, per cert el sopar, bastant bo, però es podia millorar :D
Al bus com era lògic tots dormint, encara que amb mal d'esquena vam acabar ja que no eren gaire còmodes els bussos, al arribar allí ens vam dirigir a un Alberg que era un castell que va ser utilitzat com a Base Militar durant la gerra del 1805, molt bonic el castell.

Ens vam vestir i cap a la Plaça de l'Ajuntament de Toledo, on molta gent ens esperava ansiosament, per veure, majoritàriament la primera torre humana de la seva vida. L'actuació? considero que va ser una mica simple, ja que anàvem a un lloc desconegut, on no tenen cultura de castells, i personalment crec que teníem que haver fet algun de 7 o aixecat per sota, però bueno els que vam fer van sortir molt be els que vam fer, vam acabar la actuació amb un P4 caminant, 4de6, 3de6a, 2de6, 3·P4.

Al migdia vam dispersar la colla, alguns a un Hostal, altres al Càmping, i altres a l'Alberg, jo em vaig quedar a l'Alberg i us asseguro que no u cambiava.

A la tarda vam tornar a actuar a la Plaza Zocodover on vam fer una actuació bastant dolenta, pel meu gust... id3de6, id4de6, id4de6a, 2de6, 3de6, 4de6a, 2·P4 vam cometre dos errors als dos primers castells i en un casi cau, però desprès vam fer-los i amb bona nota, els castells de set, ens els guardem per Sant Joan.

El viatge de tornada, bastant divertit, fins que el conductor ens va posar una peli del doraemon i ens vam quedar grogis, molts ens vam dormir, però al final la festa va continuar, amb càntics de Vicente Peinate! o amb ja estem aquí! ja hem arribat! quant enfilàvem la Avinguda Països Catalans amunt direcció cap al Local

Per avui res mes, en definitiva va ser una molt bona sortida i que consti que tenim ganes de castells de 7.

1 comentari:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Hola Fede:
feia temps que no et deixava cap comentari, veig que t'ho vas passar prou bé a Toledo.
i els castells de 7 en allà era el de menys perque no n'entenen i no sabrien diferenciar un 3/6 d'un 3/7 ni la dificultat d'un o un altre, aixi que no cal arriscar i prendre mal.
Vinga una abraçada,