dissabte, 6 de febrer del 2010

La contaminació acústica a la EMT

Avui torno a moure els engranatges d'aquest bloc, avui parlaré dels garrules/garrulos que van pel carrer, al bus, als instituts, les places, al tren, etc. amb la musica al Maxim i sense auriculars.

Avui ma passat aquest cas. Avui tornava amb un company de Sant Pere i Sant Pau amb el bus 6, la meva sorpresa a sigut que quant e pujat e pogut escoltar a dues garrules amb la musica del mòbil al maxim de volum. No us arribeu a imaginar el mal de cap que e patit, amb el chumba - chumba i amb el toma - toma... horrorós.

Recentment vaig llegir una noticia on deia que la EMT de Madrid vol llançar una normativa que prohibeixi la contaminació acustica d'aquest tipus, per part meva aplaudeixo aquesta normativa qual cosa també demano als responsables de la EMT Tarragona la "copiïn" per tal de poder evitar la contaminació acústica que es produeix amb aquest tipus de sorolls.

Per part meva res mes. El proper dia escriure sobre... ja veurem que em passa la setmana que ve.

Fins aviat!

2 comentaris:

Joan ha dit...

Garrulos ... et quedes curt, estic fart del "regeton" que posen les chavales al bus, i al que vaig jo, a la linia 7, sempre son les mateixes...

lorena ha dit...

buaaa joan por lo menos a tu te fiquen reguetoon perque al numero 5 o 85 fiquen sempre flamencooo y canten ¬¬ imaginat...