dilluns, 14 de desembre del 2009

El dia d'avui!

En aquesta entrada resumiré el meu dia d'avui (que ha sigut una mica complex)

Per començar avui rarament m'he despertat mitja hora abans que sones el despertador, i si, això fa molta i molta ràbia... Al sortir del llit he pogut comprovar que no seria un dia calentet, sinó més bé fresquet, molt fresquet..., segons els matins de TV3 Tarragona estabà a 6 graus, cosa que el meu termòmetre em marcava exactament 3, nose de qui fiarme... A l'hora de preparar me per marxa m'havia donat conte que per alguna extranya sensació seria un dia difícil, molt difícil... i així ha estat.... Comencem!

Al sortir de casa direcció a l'institut agafo el Més Tarragona, com és de costum, també com de costum el llegeixo de camí, tampoc passa moltes coses interessants en aquesta ciutat així que...puff...

Però avui, com havia dit era un dia estrany, al creuar un pas de zebra (el que creua Prat de la Riba direcció estació autobusos) un cotxe blanc, seat de la època de la quique es dirigia cap a mi sense la intenció de frenar, i en aquells instants jo inmobil al mig del pas de peatons em va passar la meva vida en 0.002 segons... i damunt la "mal follat" del conductor té la barra de dirme: - deja el diario, imbecil!! amb una veu autòctona del vinillo de les 7 del matijo cagat de veure que el cotxe havia frenat mig metre abans de les meves cames i, cagat del fred que feia, em connecto el meu MP4 i passo de la historia...

Al arribar a l'institut amb trobo a l'estimada que em diu: - Frederic llegas tarde. Contesto: - Profe son las 8:31! (l'hora d'entrada es a les 8:30).Dues hores interminables, bla, bla, bla, bla amb la mateixa professora. Arriba el canvi de classe toca Angles amb el teacher, que jo li diria el "loco de la colina" perquè si estigesiu a les classes... en fi... en resum l'hora de classe tocan-me el que no sona...Arriba el pati! per fi! tres hores de martiri... marxo cap a casa amb i em trobo amb la sorpresa que els senyors de la Brigada Rapida estaban davant de casa meva fent "quelcom"

Al arribar a casa, el de sempre, mirar el correu, mira el facebook, mira els diaris Tarragonins, que si les vegeries que si capitalitat que si merda reus, que si reus fa pudor peus... perdó... Al marxar observo que no plou, guay, no agafo paraigües.Arribo a classe, 3 hores d'Administració amb el tutor (Alcalde de Vilabella, gran persona, molt riota ell) que si bla, que si bla... en fi que em parla de tot menys d'administració... com sempre.Sona el timbre de les 14:30 cap a casa!, merda el diluvi universal agafo el mòbil i li poso a la meva mama: - em pots vindre a buscar al insti que no porto paraigües?, lògicament em va vindre a buscar.

Passo el migdia enganxat a l'ordinador fent el resum d'Administració i a les 17:15 cap a "treballa" (entrenador al pons d'icart)

Arribo i com plou no treballo i com no treballo no cobro, 9 euros que no els vec...

Passo la tarda amb un amic i dues amigues observan tendes de l'entorn comercial de San Agustí i ja se sabs que quant es va amb dones, 1 tenda en 1 hora! yo apalancat a la entrada amb la calefacció i au! mireu que jo us espero aquí.Al arribar a casa mato l'avorriment mirant el facebook, el correu, el bloc de l'arnau, etc...Ostres! em truca la meva germana i em diu: - Fede!! CRAKOVIA!, avui destacaré que m'ha fet molta gracia, peró tambè vull llençar una punteta cap a TV3 quant han dit: Si Catalunya és independitza, nomes hi haurà la barça i l'espanyol a la lliga catalana....PERDONA?! i el Nàstic i el Lleida i el Girona, etc, etc...No m'ha fet gents de gracià això. Arriba l'hora anar-se a dormir i yo em poso a escriure això. Així que actualment son les 23:43 em despedeixo fins la propera, i a esperar que el proper dia sigui com aquets... o millor no?

Colorin colorado este cuento se ha acabado!

PD: Gracies per haver llegit tot (en cas d'haver-lo fet) i et demanaria que deixessis un comentari exposant que t'ha semblat aquests post! Gracies!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajajajaja que booo!! pobret!! avui la veritat no ha sigut el teu dia!!! per cert tens tota la raò quant lo de crackovia, jo també ho he pensat i el NASTIC?? Que pasa que sol existeix Barcelona!!! bueno molt bo el dia esperem que demà sigui un altre dia diferent... Lore.

TheSouL ha dit...

Això del cotxe.. La veritat es que en aquets casos només tens dos opcions: Quedarte quiet, o córrer i.. Mai se sap el que el teu cos farà xD

M'agrada la manera de com li dius a la professora xDD
Les classes de les que parles de tot menys del que toca, son les mes interessants, sempre xD.

Lo del crackovia.. Doncs no he arribat a hora a casa per veure'l(ja saps, vaig de tarda) però el que dius.. Crec que això es menys preciar als altres equips de catalunya.
Has tingut la sort de que el dia ha sigut mogudet, per que els meus.. No ho son massa xD

Un saludet ben fort!

Martí ha dit...

la veritat q algu interesant el dia las tingut jejeje ve la proxima vegada q et vingui un cotxe salta i si a plugut i despres no plou tu =ment emportat el paraiguües ome xDDD