dissabte, 8 d’agost del 2009

Daniel Jarque, descansi en pau

Daniel Jarque, jugador del RCD Espanyol, ha mort aquest dissabte en el Centre Tècnic Federal de la FIGC a Coverciano (Itàlia) a causa d'una asistolia, segons informa la web oficial del club blanc-i-blau.

Jarque havia completat amb normalitat l'entrenament previ a l'enfrontament de matí davant del Bolonya i sobre les 7 de la tarda va sofrir un esvaniment mentre parlava per telèfon amb un familiar a l'hotel de concentració de l'equip.

El doctor Cervera va practicar el jugador el protocol RCP i es va fer ús del desfibril·lador, que va confirmar que es tractava d'una asistolia no desfibrilable. Als pocs minuts, va arribar la primera ambulància dels serveis d'urgències de Florència, que van realitzar un nou intent amb el desfibril·lador i que va tornar a constatar una asistolia no desfibrilable. Els serveis mèdics van continuar amb el protocol de RCP, administrant adrenalina i atropina durant una hora, però el cor del jugador no va reaccionar, per la qual cosa finalment s'ha determinat la mort.

Jarque, que va ser nomenat capità de l'Espanyol en substitució de Tamudo fa alguna cosa menys d'un mes, va néixer a Barcelona l'1 de gener de 1983. El futbolista va començar en el CF Cooperativa de Sant Boi de Llobregat i a l'edat de 12 anys va passar a formar part del RCD Espanyol, amb el qual va debutar en el primer equip el 20 d'octubre de 2002 davant del Recreativo d'Huelva.

En el seu palmarès figuren 1 Copa del Rei en 2006 i el subcampionat de la Copa de l'UEFA el 2007, ambdós amb l'Espanyol, a més de ser campió d'Europa sub 19 el 2002.

L'Espanyol suspèn la gira i tornarà demà a Barcelona

Després de la mort de Daniel Jarque, l'expedició de l'Espanyol ha decidit suspendre la gira que hi havia programada per Itàlia i tornarà demà a Barcelona. L'Espanyol va disputar un encontre|trobada davant del Nàpols dimecres passat i tenia previst enfrontar-se matí al Bolonya i el dimarts de la pròxima setmana al Livorno.

L'expedició espanyolista, que diumenge passat va celebrar amb magnificència la inauguració del seu nou estadi a Cornellá del Llobregat, ha rebut un dur cop moral amb la pèrdua del seu nou capità.

Desde Tarragona la Bonica volem donar el nostre consol a la Familia de Jarque i al RCD Espanyol Descansi en pau Daniel Jarque

3 comentaris:

Anònim ha dit...

joder tio vaya putada lo del jarque
joder nen bueno nada que acompaño en el sentimiento a todos los q sufrais por el

M (L) ha dit...

Descansi en Pau Dani.
Mi mas sincero pesame a su familia i queridos.

AMOR ha dit...

es una llàstima tan jove amb 26 anys deixa este mon sense puge coneix al seu futur fill que naix ara al setembre el meu sentit condol a la seva família i al espanyol