dimecres, 15 de juny del 2011

Cap de setmana de castells per les quatre colles Tarragonines

En aquest post parlaré sobre les quatre colles castelleres de la ciutat que aquest cap de setmana han tingut actuacions però em centraré com és lògic a la meva, als castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Diumenge 12 ens plantejàvem la primera diada del local, l'objectiu era clar, en solitari descarregar el 4d7 (com ja vam fer per les decennals) i el 3d7, l'ambient era personalment com si fos un assaig amb camisa les mochiles al lloc dels assajos, el local traient els seus encants, i màxima afluència de castellers, però sem feia estrany això d'actuar al local. Tot i això sortíem a "plaça" amb un 3d7 com diria el cap de colla "cagu en les carcanades" de lo clavat que estava cap problema amunt aleta i cap abaix, cares de satisfacció pel primer 3d7 en solitari d'enguany, 5 minuts de descans i anaven per el 4d7, el nostre twitter de la colla (@CCSPISP) no es va equivocar, i com va dir4d7 DESCARREGAT!!! Objectiu aconseguit! 2 castells de 7 al local en solitari!

Com a tercer castell ens traiem un bonic 5d6 sense problemes, donant rotacio a la canalla i amb vistes de futur desitjant pujarlo un pis més i per acabar la ronda de castells un 4d6a, amb l'anècdota de l'acotxador que va entrar al pilar, però com diria una frase del apm, "olee tu! ole tu!" i el plat fort, el nostre pilar de 5, molts coincideixen en què el millor pilar de 5 de la ciutat i un dels millors de totes les colles, pujada tranquila i un cop dalt l'anxaneta obrin la bandera amb motiu dels 250 pilars amb el toc de gralla de l'aniversari feliç, confeti i molta festa! I amb el toc de vermouth i la polka donàvem per acabada la primera actuació al local amb un gran resultat, descarregant en solitari 4d7, 3d7, 5d6, 4d6a, p5, aconseguint així la millor actuació d'enguany i posant la mirada ja, en les actuacions a Sant Joan (24 juny) i Sant Pere (25 juny)

I ja que fem la primera diada al local, que fem la nostra millor actuació d'enguany, perquè no celebra-ho amb un gran fideuà del gran mestre cheff Vicens? Dons dit i fet, faixes fora i que surtin els plats de fideuà! i Així és com acabàvem la gran festa al local, esperant i desitjan fem un paset cap endavant, la gama alta ens truca a la porta, li vols obrir? jo si!

I ara repassant l'actualitat castellera Tarragonina comencem per la Jove de Tarragona que va descarregar al Vendrell el 3d8, 4d8 2d7 i p5, igualant així tambe la seva millor actuació d'enguany i és coloquen en setena posicio al ranking casteller.


També tenim els Xiquets de Tarragona que van anar a Irlanda a la Fira a Maghrafelt, segons veus oficials dels Xiquets van fer 3d7, 4d7, 5d7 i 4d7a, pilar caminant, i 4 pilars de 4, però com podem veure al seu Facebookpodem trobar imatges de 2d7f, 2d6, 4d6a, 5d6, no se si eren assajos, si no ho son, remarquen la mala dinàmicaque porten els de la camisa ratllada, sense assolir encara el carro gros del 4d8, esperem que per Sant Joan veiem alguna construcció de 8 pisos ratllada, actualment ocupen el lloc numero 18 del Ranking Casteller.

Tercera colla de Tarragona, tenim als de la Camisa Verda de Sant Pere i Sant Pau que amb la seva actuació al local (4d7, 3d7, 5d6, 4d6a, p5) és coloquen al lloc numero 30 del ranking casteller amb nomes 324 PUNTS DE DIFERENCIA AMB LASEGONA COLLA DE LA CIUTAT. La bona dinàmica dels Verds, fa presagia un canvi d'historia

I a la posició 44 del Ranking casteller, i com a cuarta colla de la ciutat tenim els de la camisa blava del Serrallo que van descarregar a Taradell el 3d6a, 3d6, 4d6 i p5, marcant aixi tambe la seva millor actuació d'enguany, tot i aixó d'un nivell molt baix ja que els del barri maritim encara no han assaltat cap castell de 7 pisos, mala dinamica dons, per els que aquestes alçades del 2010 ja tenien el 3d7 carregat, esperem podem veure un Sant Joan molt emocionant.

Aixi els pronostics de les colles per Sant Joant es el següent:
Colla Jove de Tarragona: 4d8, 3d8, 2d7 i algun castell de gama alta de 8 com el 5d8 o el 2d8f
Colla Xiquets de Tarragona: Algun castell de 8 pisos, 5d7o 2d7
Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau: 4d7, 3d7, 5d6 o 2d6 o algun castell de gama alta de 7
Colla Xiquets del Serrallo: Algun castell de 7 pisos, 5d6, o 2d6.
(aquest pronostics en cap cas son oficials, son pronostics del que m'han anat explicant els castellers de cada colla) 


dit aixo, se finit! i fins Sant Joan! que enguany vindra, castellerament, calent i emocionant!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.xiquetsdetarragona.cat/index.asp?carpeta=qem_fet&web=actuacions1&tipus=asp&id=197

Et sembla bé així titolot ?

Què vol dir dubtar de si s'ha fet o no una actuació? Què vol dir dubtar dels castells realitzats?Què vol dir escriure sense contrastar el que s'ha fet en altres temporades?

Què fàcil que és escriure sense tenir ni puta idea.

No cal que m'aprovis el comentari, utilitza el molt temps que sembla que tens en canviar el pàrraf on poses en dubte el que vam fer els Xiquets de Tarragona a Magherafelt.

Ratllat x sempre! ha dit...

ei Company aqui no posa que dubti... diu que vam fer els de 7 i no sab si els de 6 eren assajos! Nosequi ets Anonim pero ens veiem avui al assaig!

Pablo Varona Rubio ha dit...

Molt bona la idea de fer una diada dintre del local, em sembla original. I encara més si igualeu la vostra millor actuació d'enguany sense ajudes externes, olé per valtros ;)

I no facis cas del que no sigui estrictament necessari fer-ne. Ja saps que el que sigui bo per Sant Pere i Sant Pau ho serà per la Jove. Ens veiem a les vostres pinyes per Sant Joan! ;)

Webmaster ha dit...

Estimat Anònim, en cap cas he dubtat de la vostra actuació, no penso rectificar els meus escrits perque el que dic ja es prou clar, si algu no ho enten (que sempre pasa) es pregunta, no s'ofen, on llegeixes que dubti? jo remarco que em pogut veure imatges de castells de 6 a irlanda, i que la vostra actuació va ser la de 7. Tot i aixi em complau que llegeixis el meu bloc! ;) Ademes, molt de temps que et sembla que tinc? t'equivoques, treballo per fer creixer un sentiment!

Anònim ha dit...

"segons veus oficials dels Xiquets van fer 3d7, 4d7, 5d7 i 4d7a, pilar caminant, i 4 pilars de 4, però com podem veure al seu Facebookpodem trobar imatges de 2d7f, 2d6, 4d6a, 5d6, no se si eren assajos, si no ho son, remarquen la mala dinàmicaque porten els de la camisa ratllada"

Segons veus oficials... i després dius però com podem veure... això a casa meva és posar en dubte, però si tu creus que no, tu mateix.
Fas més cas al facebook que a la web oficial. Et poso la direcció de la web on pots veure les fotos de l'actuació de 7 però tu res.
Fes créixer un sentiment, ho trobo legítim i lloable però per favor sigues acurat, rígid i no juguis amb les dades.
Gràcies i bon Sant Joan, estaré a la pinya.

Reporter Tarraco ha dit...

Amin Anònim cada persona pot interpretar els meus escrits de cada manera, si creus que poso en dubto, ho sento, no es la meva intenció, pero com he dit en diverses ocasions en aquest cas no cambiare l'escrit.
Si m'has posat la vostra pagina web, com dieu sota una incessant i forta pluja... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=225868320774580&set=a.225861640775248.71958.100000542413233&type=1&theater aqui no vec una forta pluja. Igualment si haveu completat encar que sigui dos castells, s'haurien de comtabilitzar al Ranking Casteller cosa que a hores d'ara no hi es.
I si fai creixer un sentiment, aquest sentiment casteller que aflora a la meva pell!

Bon Sant Joan i Ens veurem a la pinya, que sens dubte estaré a les ratllades!

Att. Equip de TarragonaLaBonica.blogspot.com