dilluns, 14 de maig del 2012

Actuació solidaria per la ONG K9 a Torredembarra


Tornem on fire! desprès de tocar per aquí un que altre boto sense saber que fer, he pensat i perquè no? Una crònica sobre la diada castellera de diumenge! oh que estrany no? 

Ah recordo que aixo no es un blog oficial de la colla, aixi que jo penso com soc, desprès si em voleu acribillar per la dreta m'entrara i per la esquerra em sortira.



Arribàvem a Torredembarra a una actuació solidaria un diumenge amb calor, batucada, cercavila i 4 colles! Tot i anar amb vehicles propis va haver bona resposta per part dels castellers, potser podria ser el model a seguir no? Menys bus i mes compromís! (primer pampam al culet per alguns).

L'actuació era per la ONG de Creixell K9, les Colles que erem Nois de la Torre, Castellers de Altafulla, Minyons del Arboç i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Tenim ganes de castells moltes, jo almenys i veient la cara d'alguns castellers ho afirmo, volíem començar bé a lo gran, pilar de 4  caminant per entrar a la plaça, amb Viçens de baixos (afirmo personalment que els porta de cobarta perquè hi ha rumors que el de la Mercè el portaré jo, amb il·lusió!) David Lobo, Mar Pascual i com enxaneta la Alba, un primer pilar caminant que amb molt bona pita ja va agafant forma per la Mercè... (rumore, rumore).

Ja som a plaça pilars de benvinguda i pam sorpresa d'inici, (se intuïa pel assaig de divendres) A segons del p4 el Eloy Tenor, el seu primer pilar de 4 de la temporada, dalt seu Eva i d'enxaneta la Sara.




Primera ronda
! Surten Nois de la Torre i pateixen una petita relliscada, i4d7, a partir D'aquí l'actuació es va parar deu minuts, a la represa se sent VA SENYORS!! el Boro canta la pinya "Todos a sus sitios i accion!" 3d7 format per Segons: Carlos Fuster, Martin i Vicens a Terços: David Lobo, Eloy i Pau, a quarts: les titulars, Ana, Natalia i Silvia, Dossus Mar i Madalina, acotxador Albert i enxaneta Sori, i amb aquestes cigales, i preciositats es feia el que vai sentir el millor 3d7 de la temporada... personalment com a cap de crosses ( si m'otorgo el lloc) he de dir que la pinya va estar de 9 cap amunt! Silenci, seriositat, presio, feina, que més es pot demanar? Tercer 3d7 de la temporada i a fer la cervesa!
els Castellers d'altafulla un tranquil 3d6, Minyons del Arboç un macu 3d7 i repetien els Nois de la Torre descarregant amb solvència el 3d7





Segona ronda
, un dels lemes que m'he inventat per enguant es el de Seguim Sumant, Seguim Creixent, i sembla que a la tècnica li ha agradat, perquè? 2d6! es dir la paraula dos i uff... http://www.youtube.com/watch?v=2TANneFwD4g re a dir, maravilloso, expectacular, emocionante, tranquil, i amb vistes a Santa Tecla... o abans? (rumore rumore) 
Els Nois de la Torre es refeien del cop i 4d7 ara si, Els D'Altafulla 4d6a i Minyons del Arboç i4d7a, 4d7a.











Tercera ronda
, rotacions tant d'alt com abaix comencem per baix, jo de baix del pilar a segons la novetat de la l'Ari (mube cigala) i d'alt... ai d'alt! Natalia, Silvia, Aina i Maria Jose! S'estrena a plaça!de manera notable (http://www.youtube.com/watch?v=aJyh0gbRfPc,) i al pom d'adalt per Andrea i Anais de dossus i Sara i Sori per culminar, al pilar David i... prou, la canalla no podia pujar i el baixem pro traaaanquils... que repetim! els mateixos i ara si! aleta al 4 i cap dins del pilar format per David Lobo, Aida i Sara. seguiríem amb el 5d6 dels Nois de la Torre, 2d6 dels Castellers d'Altafulla i els Minyons del Arboç el seu 4d7.










a ronda de pilars les quatre colles fèiem un p5, pro naltros que som de barri, ho fem a lo gran! amb un parell! Pau Sosa! Jove de la colla baix de castells de 6 i mig, i de 7 perquè no el deixen que sinó... ahir va notar lo que eren dues crosses! Primer Pilar de 5 descarregat pel Pau Sosa com a baix re a dir Magnific, ara recapacitem, que vol dir que un jove de 15 anys faci de baix a un castell de gama de 7? QUE NO SOM NOMES PENSIONISTES I NENS PETITS! (pampam al culet per qui jo se) la joventut ve amb força i no s'estan amb tonteries, volem castells i volem grans castells amb petits i grans tots junts per uns grans castells!.









Al tornar es esperava el magnific, més que un 5d9fc o una tripleta màgica de Santa Tecla... un magnific i boníssim fideua d'un mestre com el Vicens, que troba sortides laborals desprès de que el pilar caminant li hagi sortit rival, Felicitats Vicens pel fideua, Felicitats a la Colla perquè un altre any hem omplit el local, Felicitats Castellers per la bona diada de diumenge!!







Desprès de dinar, temps amb els amics, i amb el meu particular amic el chartreusse... Gran dia amb els que estimo, i amb la camisa que estimo!

res més per aquesta crònica, com haveu vist son amb una mica mes d'humor que en aquestes èpoques cal.
PD: felicito particularment a la gran fotografa Bego! Segueix aixi! http://www.youtube.com/watch?v=6uwtreJT3QI

Seguim Sumant, Seguim Creixent!