dimarts, 10 de maig del 2011

Actuació Benefica per la Nicole, Torredembarra

Avui ens presentàvem a Torredembarra per una bona causa, per la Nicole, (la nena de la foto, amb els seu pare) una petita nena amb una enfermetat necessària de fons econòmics per el tractament, i que millor que una bona diada castellera per recaudar fons? i que millor que amb 4 colles enchufadissimes amb els castells de 7?
Aixi donava tret de sortida a la cercavila amb una batucada al capdavant, i per darrera Minyons d'Arboç, Castellers de Sant Pere i Sant Pau, castellers d'Altafulla, i tancant els Nois de la Torre, 4 grans colles que veient les proves d'avui, algunes ja pensen en castells de gama alta de 7.
Feia el tret de sortida els Castellers de Altafulla, amb un 2d6 finet, ben parat, sense preses, suau i llestos, era el nostre torn, 5d6 un tronc amb un dossos pràcticament nou, l'Ana que repetia de quarts, clarament un castells amb moltes vistes de futur, molt lleuger de pes, tranquil, sense nervis, cap imprevist i com diria el nostre cap, molt guapu! Preciós!

Torn dels Nois de la torre, planten un 3d7 un treballat, molt treballat i amb algun moment de patiment, però amb final feliç, i per acabar la primera ronda, Minyons del Arborç tiraven el 2d6 sense complicacions.

Segona Ronda, la cosa es posava seria, Minyons del Arborç tiren el 4d6a amb alguna complicació però força bé.
El nostre torn, 3d7, una bona pinya, callada! cosa difícil, un molt bon tronc, i com m'han dit tots, un castell, molt, molt treballat als assajos i molt "guapu" - yo no puc opinar de com estava, ja que yo estava de crosses-, i tancaven ronda els Nois amb un 4d7 molt, molt treballat, i Minyons del Arborç amb un alt, 3d7,


Tercera ronda, obren els d'Altafulla amb un 5d6
Ens toca 2d6 calmadet, no ha patit excesivament, sense perill i pim pam pum tres passets acoxador col·loca't passa l'enxaneta i pam, un altre 2d6, amb vistes de futur amb un esperat 2d7 que s'esta treballant, amb calma, tranquil·lament, però sense deixa'l de treballar, enguany l'actuació de Santa Tecla promet, amb la més que esperada tripleta lila, amb xiquets que encara no han assaltat el carro gros, amb Serrallo que no ha tret a plaça cap castell de 7, i amb uns castellers de Sant Pere i Sant Pau que ja porten 6 castells de 7, un castell de set desmuntat, un castell de set carregat, i amb set castells de gama alta de 6, i lo més important, amb molts castellers nous... aixó promet

i tancava l'actuació els nois de la torre amb un 5d6 i Minyons també amb un 5d6.
Per acabar ronda de pilars, les 4 colles feien els seus pilars de 5, i la corresponent foto de família, les 4 colles juntes, lila, vermell, blau cel, i verd en una foto on l'important era la causa d'aquella actuació, la petita Nicole  veïna de Torredembarra de 5 anys, que pateix una estranya forma de leucèmia per la qual necessita de medis econòmics pel seu tractament. Abans de marxar, amb 4 gotes incluides, els 6 parlaments un per colla, batucada i el de la mare de la Nicole que donava les gracies per aquest petit gest.

Ara bé, castellera-ment parlant, 4 colles que avui han demostrat que poden donar guerra amb els castells de 7, 7 i mig i perquè no, amb castells de 8... tot fa pensar que, si la cosa segueix el seu curs, i TOTS! treballem, fa pensar que serà un dels anys més dolços dels verds...

Res mes a dir, propera actuació verda, Sant Joan, -sinó cambia res- i ara si que la cosa es posara seriosa de veritat, on estarem a la talla si hi ha treball, esforç, patiment, i com avui li he dit a un casteller, " aqui todo el mundo trabaja i es casteller desde las grallas hasta l'anxaneta" Fins la propera i Pit i Amunt!