dimecres, 19 de gener del 2011

Projectes ...

Bueno ja torno a estar aquí, avui no es per parlar de Castells, ni de Tarragona, no, no, aquesta vegada es per parlar sobre un projecte que tinc al cap, - resultat del avorriment a la feina, i no! no soc funcionari!- fa temps que portava rumiant al cap fer alguna cosa interessant amb la fotografia i el disseny, a poder ser alguna cosa que no s'hagi vist abans, prou difícil, però no impossible, o com em va dir un company, faràs possible l'impossible!


Avui he començat a planificar aquest petit projecte, ja se títol, com fer-lo, i sobretot que!, s'ha de dir que amb el que, m'han ajudat els dos companys de feina...


Amb el projecte que dure a terme no vull fer ni exposicions ni res semblant, sinó fer veure les petites coses que passen desapercebudes del dia a dia, poder veure-les en una imatge, o poder veure el que seria la nostra vida sense aquella petita cosa o simplement veure una foto i pensar quina harmonia, quin descans, o encara més simplement dir oh que bonica...! 


Tranquils, os aniré informant d'aquest petit projecte, he d'aclarir moltes coses encara, però de ven segur que tirara endavant! ^^ i això es el que més m'agrada.


Per acabar os deixo amb una cançó per animar aquest dijous i per entrar positius al divendres, i sobretot, per gaudir el cap de setmana! :)






Publicació de les rapides, les de pim pam pum, bocadillo d'atun!