divendres, 22 d’abril del 2011

Veni Vidi Runnig... i CASTELLS!, 2 Cursa Pont del Diable

Per segon any, la colla castellera de Sant Pere i Sant Pau no era protagonista per cap castell, ni per cap actuació, sinó per la segona cursa al pont del diable, on amb la col·laboració de running solutions es va poder arribar a la quantitat de 500 corredors inscrits, i nomes es la segona cursa... i enguany dedicada al  Japó

En àmbit personal enguany corria la cursa, ja que el any passat anava lesionat i la vai fer de voluntari, enguany l'afrontava sense entrenar, pensant en que no la faria, al final amb la insistència del Viçens, la vai fer... per motius de feina no podia entrenar, l'objectiu, 1h i 15 minuts... era la primera cursa de montanya que feia, als 5 kilòmetres ja no podia més, pujades, baixades, pedres, torçades de turnells, calor, l'unic amic, el meu petit mp3 per motivar-me una mica...  al final la vai acabar amb 1h i 12 minuts, amb un esprint final adelantant a un corredor, resultat genoll quasi rebentat, però l'any que ve tambe la fare!

En àmbit general el guanyador  MOHSEEN EL HADDA, amb un temps de  00:37:25, sense paraules..., però ara bé, d'ntre del Top 10 trobem a MIQUEL JIMENEZ, BRUNO amb un temps de 00:41:35, el nostre casteller mes runner enguany, ex matalasser, i ara verd deixa el llistó molt alt per l'altre runner de la colla, que enguany no ha pogut participar per una lesió, l'Ivan. Aixi dons Bruno es convertia en el campió de la categoria de castellers, i millor encara en la categoria de Castellers de Sant Pere i Sant Pau, enguany hem pogut disfrutar d'una cursa amb castellers desde els Xiquets de Tarragona fins a de la Vella de Valls...  pero el millor amb la segona edició de la cursa amb 17 castellers runners que van córrer amb la samarreta verda, tant característica de la nostra colla amb el nostre escut, i ara suat de corre, i no de descarregar castells, podríem dir, amb suor verda.


Amb la arribada de l'ultima corredora, amb el pilar de la colla castellera i l'entrega de premis, donàvem per finalitzada la 2 cursa Pont del Diable, amb un gran treball de tots els voluntaris, que es van fer tot el possible per que la cursa tires endavant, desde animar als corredors a moure tanques...  i amb l'espera de l'any que ve, que com no pot ser menys, es tornara a disfrutar de Castells, de running, i de les meravelloses vistes que ofereix el pont del diable!

Veni Vidi Runnig... i CASTELLS!