dijous, 14 d’octubre del 2010

El Parc de la Ciutat disposarà d’una gran àrea per a gossos

El Parc de la Ciutat inclourà una gran àrea específica per a gossos on no caldrà portar-los lligats.
Serà una zona de grans dimensions però totalment tancada per evitar que es produeixin ensurts amb les persones que passegin per la zona.
Així hi ha anunciat l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, durant l’espai Línia Directa de Tarragona Ràdio.
L’alcalde ha explicat que la nova àrea per a gossos serà similar a la que ja hi ha al Parc del Francolí. Allà es podrà deixar els animals en llibertat sense que es consideri delicte.
El Parc de la Ciutat es tancarà a les nits abans que acabi l’any. No s’hi podrà accedir a partir de les 11 de la nit, durant l’hivern, i de les 12 a l’estiu. Obrirà portes a les set del matí. Josep Fèlix Ballesteros diu que l’habilitació d’aquesta àrea per a gossos neix d’una petició dels veïns.

D’altra banda, i a petició d’una oient, l’alcalde ha explicat que es col•locaran pilones al camí que condueix al LLorito per evitar possibles atropellaments. Ara, les persones que hi van caminant no disposen de vorera.

Com a resposta a un altre oient, Ballesteros ha explicat també que s’analitzarà dos trams de l’autovia
A-7 mancats d’il•luminació per tal de corregir aquesta situació. Es tracta del tram que transcorre en paral•lel a l’Avinguda Catalunya i el més proper al riu Francolí.
Precisament, aquest dijous l’alcalde es reuneix amb el director general de Fecsa Endesa a Catalunya.
Sobre la taula hi ha qüestions que s’allarguen en el temps com el subministrament elèctric de la nova piscina de Riu Clar o a diferents plans parcials de la ciutat.

1 comentari:

Xavi ha dit...

Ja funciona l'àrea de gossos. Ara tenim concert de gossos bordant sota casa cada nit.
Gràcies Pep! És increïble, l'has posat sota casa teva mateix,ja ja!